Top 10 resep pasta Italia pangsaéna

Di handap ieu anjeun tiasa mendakan top 10 masakan pasta Italia favorit kami. Aya resep pasta Italia pikeun unggal diet: dahar daging, pescatarian, vegetarian jeung vegan. Top 10 resep pasta Italia Spaghetti alla carbonara. Resep ngeunah ieu dijieun kalayan konéng endog, Bacon, kéju parmesan, kéju grated Romawi, minyak EVO jeung cabé hideung. Kamana …

Top 10 resep pasta Italia pangsaéna Maca deui "

Anggur bodas ti Sisilia - Cantine Giostra Reitano

Pangalusna anggur bodas Italia ti Trentino ka Sisilia

Anggur bodas mangrupikeun inuman anu sampurna pikeun dipasangkeun sareng tuangeun usum panas anjeun. Ieu dilayanan tiis, sabudeureun 10 derajat sarta biasana dipasangkeun kalayan kadaharan ti laut, pasta, daging bodas jeung sayuran. Anggur bodas Italia dumasar kana daérah Anggur bodas Italia diproduksi ti Kalér ka Kidul Italia: di kalér sapertos di Alto Adige (Tirol Kidul) ...

Pangalusna anggur bodas Italia ti Trentino ka Sisilia Maca deui "

Pangalaman AirBnB pangsaéna di Florence

Abdi urang Italia sareng kuring cicing di Florence, tepatna di San Frediano, anu parantos dingaranan lingkungan anu paling keren di dunya ku Lonely Planét. Aya seueur pangalaman anu anjeun tiasa hirup di Florence sareng kuring parantos ngahadiran sababaraha di antarana: pangalaman mencicipi anggur, kelas masak sareng tur jalan-jalan di…

Pangalaman AirBnB pangsaéna di Florence Maca deui "

5 hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun di Sisilia 2022

Dina panungtungan 3 taun kuring indit ka Sisilia on libur salila sahenteuna saminggu unggal taun. Daérah anu dipikaresep ku kuring nyaéta antara Siracusa sareng Marzamemi. Tapi taun ieu kuring badé robih sareng nganjang ka San Vito Lo Capo. Anu kuring resep ngeunaan Ortigia nyaéta pangalaman budaya Sisilia dicampur sareng kamungkinan…

5 hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun di Sisilia 2022 Maca deui "